Hoe stel ik een link in naar een ander thema?

Gewijzigd op Di, 30 Jul om 3:22 PM

Het is in veel tegels mogelijk om een link in te stellen naar een ander thema of externe webpagina.

Open het venster om een link in te stellen

Met de optie Add link to theme kan een link naar een thema binnen het Mosaic worden geselecteerd.

Selecteer een thema uit de lijst

Met Add custom link kan worden verwezen naar een externe webpagina, een extern Mosaic of naar een thema van een ander Mosaic binnen dezelfde versie.

Vul hier een eigen link in

Om te verwijzen naar een thema van een ander Mosaic wordt gebruikt gemaakt van {VirtualDir}. In dit voorbeeld is benchmark het andere Mosaic en bevolking het thema.

Gebruik van VirtualDir

Met de toevoeging ?scrollid=<tile ID> kan naar een specifieke tegel binnen een thema worden verwezen. De tile ID staat onder de General Settings van de tegel.Instellen scrollid