Kan ik direct een PDF bestand oproepen?

Gewijzigd op Wed, 20 Sep 2023 om 11:21 AM

Dat is mogelijk. Je kan een rapport aanmaken met als type 'PDF' en deze vervolgens direct middels een URL oproepen. In deze FAQ sectie wordt uitgelegd hoe je dit kan doen.

Een andere mogelijkheid is om direct naar het PDF bestand te verwijzen. Plaats het PDF bestand in de map 'Report'. Dit kan binnen Studio: Viewer > Reports >  Report files. Stel dat de URL van uw Swing versie cijfers.databank.nl is en de de bestandsnaam van het PDF bestand is: bestand.pdf. Dan kunt u hiernaar verwijzen door gebruik te maken van de volgende URL:

https://cijfers.databank.nl/report/bestand.pdf

De database moet wel gepubliceerd zijn.