Hoe roep ik een rapport via een link op?

Gewijzigd op Wed, 20 Sep 2023 om 11:17 AM

Stel dat de link van uw Swing versie cijfers.databank.nl is en u een rapport gemaakt heeft met als 'reportcode' rapport. Dan kunt middels de onderstaande link het rapport oproepen binnen Swing Viewer:

https://cijfers.databank.nl/jive/?report=rapport

U kunt het rapport ook buiten Swing Viewer oproepen:

https://cijfers.databank.nl/jive/report?id=rapport

Ook kunt u het rapport volledig buiten de Swing interface oproepen, eventuele 'inputs' zijn hierbij dus niet te selecteren:

https://cijfers.databank.nl/jive/jivereportcontents.ashx?id=rapport