Hoe kan ik tegels verbergen voor specifieke gebruikers?

Gewijzigd op Mon, 04 Dec 2023 om 09:03 AM

Dit kan door de onderwerpen of gebiedsniveaus voor de specifieke gebruikers middels de autorisatiemodule van Studio uit te sluiten. De autorisatiehandleiding is hier de vinden. Indien data niet getoond mag worden dan wordt de data ook niet in de tegel getoond. Om de tegel niet te tonen in geval geen data beschikbaar is, zal binnen de tile settings de setting 'Hide blank tiles' moeten worden geactiveerd.