Swing Viewer

Gewijzigd op Di, 1 Okt om 2:10 PM

In onderstaande verklaringen staat beschreven hoe het product Swing Viewer voldoet aan de eisen ten aanzien van privacy en toegankelijkheid. Ondanks uitgebreide tests kunnen er altijd tekortkomingen ontstaan. Bekijk onze disclaimer hoe u een tekortkoming kan melden.

Inleiding

In deze beknopte handleiding staat beschreven hoe er door middel van een API geautomatiseerd bestanden naar uw Swing versie kan worden verstuurd. Het versturen van bestanden gaat via de webpagina https://upload.swing.eu. Binnen deze webpagina is een API beschikbaar waarmee bestanden vanuit uw backend systeem kunnen worden verzonden naar Swing, de inrichting van dit proces kunt u zelf bepalen zodat de bestanden geautomatiseerd in de Swing versie worden geïmporteerd. Het gaat hierbij om data en metadata bestanden. De structuur van deze bestanden moet volgens de specificaties van Swing Studio zijn, deze zijn te vinden in de Swing Studio handleiding. Een voorbeeld van het format van deze bestanden kunt u hier vinden. Een eenvoudige manier om te testen of de bestanden voldoen, is deze te importeren in uw Swing beheer omgeving (Studio). In de log kunt u zien of eventuele fouten zijn opgetreden.

Deze handleiding is geschreven voor IT medewerkers / applicatiebeheerders en bevat technische informatie. Ook worden een aantal voorbeelden gegeven voor het aanroepen van de API. Deze zijn middels een .zip file aan u verzonden of kunt u zelf downloaden.

Instructie

Om de API te gebruiken heeft u een API sleutel nodig. Deze ontvangt u van de Swing Helpdesk zodra de API voorziening voor uw versie is ingericht. De API sleutel moet u bij het aanroepen van de API en versturen van bestanden meesturen. Onderstaand is aangegeven hoe dat werkt.

/Api/ProjectUpload