Kunnen bij het exporteren van gegevens (naar Excel) naast de gebiedsnamen ook de gebiedscodes in het bestand worden opgenomen?

Gewijzigd op Wed, 20 Sep 2023 om 10:43 AM

Dat zou kunnen door voor alle gebiedsniveaus tekstonderwerpen aan te maken met de codes van de gebieden. Deze tekstonderwerpen kunnen gekozen worden bij de data van een tabel en zullen bij het exporteren in de tabel worden opgenomen.

Een andere optie is om bij het opslaan van een tabel, te kiezen voor het bestandstype ‘Microsoft Excel werkblad’ met als werkbladtype ‘Metadata. Hierbij worden de gebiedscodes getoond.