Ik krijg de melding ‘Er zijn geen gebiedsniveaus beschikbaar voor de (combinatie van) gekozen onderwerpen.’

Gewijzigd op Mon, 18 Sep 2023 om 02:58 PM

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

• Het gebiedsniveau waarop de data is ingelezen mag niet zichtbaar zijn voor de betreffende gebruiker. Het toevoegen van het gebiedsniveau aan de juiste toegangsgroepen middels de autorisatiemodule van Studio zal dit probleem oplossen. De handleiding voor de autorisatiemodule is hier te downloaden.
  • Er is geen data ingelezen voor het onderwerp.
  • Het gebiedsniveau waarop de data is ingelezen, is ingesteld als ‘Not selectable’ of ‘Only selectable in report’. Deze instelling is aan te passen bij de kolom ‘Selecttype’ binnen het menu ‘Geolevels’.
  • Bij selectie van meerdere onderwerpen kan het zijn dat er voor het ene onderwerp data op bijv. gemeenteniveau is ingelezen en voor het andere onderwerp op wijkniveau. Als er geen koppeling (aggregatie) bestaat tussen deze niveaus verschijnt deze melding.